Meet our Papillon

Papillon

She unfolds like a butterfly and flies with you to unknown horizons

BI
GG
ER

Bigger

Met de Papillon kun je het verschil maken en concurreren met de ‘big stages’. Met een oppervlakte van 80m2 en een hoogte van maar liefst 8m clearance lift je je festival of evenement meteen naar een hoger level.

De bijkomende clearance van 2m zorgen voor een verbluffend imposant effect.

icon-bigger-heigth
BE
TT
ER

Better

De Papillon heeft een ongeëvenaarde laadcapaciteit. Maar liefst 14 ton aan technisch materiaal kan bevestigd worden aan de 85 bevestigingspunten.

  • 10 ton verdeeld over het dak
  • 2 ton in de line array elke zijde
icon-bigger-heigth
FA
ST
ER

Faster

Snel te installeren, flexibel en robuust. Dankzij het vouwsysteem is onze Papillon één van de meest compacte manouvreeropleggers die op elk type ondergrond gebouwd kan worden.

Met een opbouwtijd van 3 uur ben je in no time operationeel.

SAF
ER

Safer

De Papillon is vervaardigd uit Europees gecertificeerd en gekeurd materiaal en is bovenal veilig en betrouwbaar. De ingebouwde anemometer garandeert de veiligheid bij hogere windsnelheden.

De stage is uitgerust met een speciaal valsysteem. Dit zorgt ervoor dat je de zeilen snel en veilig kan laten ‘vallen’ bij windsnelheden boven de 72 km/h.

icon-safe-wind
MO
RE

More

Onze Papillon biedt als exclusieve optie twee change-overs van elk 35m2 aan weerszijde van het podium, volledig geïntegreerd in de structuur en gesynchroniseerd bij het ontvouwen van het podium.

De change-overs vormen één geheel met het podium waarbij de vloerdelen doorlopen en het geheel volledig wind- en waterdicht is.

Volledig ontvouwd biedt onze Papillon een ruimte van maar liefst 150m2!

icon-more-space

Onze Papillon samengevat

icon-height-white
8m

Clearance

icon-width-white
80m2

Oppervlakte basispodium

3 uur

Basis opbouwtijd
met change-over: +1u

icon-weight-white
14 ton

Roof capacity

icon-safe-wind-white
Windproof

Uitgerust met anemometer

icon-size-white
35m2

Change-over aan beide zijden van het podium

icon-surface-white
150m2

Totale oppervlakte
(80m2 + 35m2 + 35m2)

Geen heftruck nodig

Je hebt voor de op- en afbouw van onze stage geen heftruck nodig om materialen te laden en te lossen dankzij het ingenieuze ontvouwsysteem.

Geen sidewings huren

Onze Papillon heeft aan beide zijden van het podium een ingebouwde beam waar telkens 2 ton aan technisch materiaal kan bevestigd worden. Extra sidewings huren is dus niet nodig.

Geen change-overs huren

Het is niet nodig om aparte change-overs in te huren aangezien onze Papillon 2 ingebouwde change-overs heeft die automatisch mee ontvouwen en deel uitmaken van de structuur. 

De klant is vrij om gebruik te maken van één of beide change-overs. Indien de klant er geen gebruik van maakt, blijven deze netjes ingeklapt verborgen onder de stage. 

Geen extra trappen huren

Het is niet nodig om extra trappen te huren aangezien bij onze stage 2 trappen inbegrepen zijn.

Vette stage, niet?

Deze kan op jouw volgend event staan!